WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Futsal Topsport Antwerpen  2 - 8  (2-4)

DATUM 20-04-2012  21:00

DOELPUNTEN Zouggaghi (0-1) en 0-2), Hitou (0-3), Cabo (1-3), Hakkens (2-3), Achahbar (2-4 en 2-5), Sababti (2-6), Achahbar (2-7 en Hitou (2-8).

VERSLAG KK Club 80 Malle heeft niet kunnen stunten tegen FT Antwerpen. Na vijf minuten prijkte al de 0-3 op het scorebord. Zouggaghi stond twee keer op de juiste plaats en Hitou rondde een perfect uitgevoerde aanval uit tot de 0-3. Malle liet niet begaan. Het herstelde deels het evenwicht. Cabo en Hakkens maakten bij 2-3 weer veel mogelijk. Ook al omdat Didi nipt de gelijkmaker miste. Nog voor de pauze bouwden de Sinjoren hun voorsprong verder uit. Achahbar was er de auteur van. Met zijn gekende sleepbeweging liet hij iedereen perplex toezien. Vroeg in de tweede helft trof een vaardig Antwerpen de thuisploeg recht in het hart. Adieu de zo begeerde plaatsing voor de topmomenten van het seizoen. In tegenstelling tot de jonge Nesen, die tot tweemaal toe niet de aansluittreffer voorbij doelman Morant kreeg, scoorde FTA aan de overkant wel tweemaal. 2-6 en boeken dicht, heet dat dan. De hogere cijfers degradeerden de return vrijdag in Berchem tot een formaliteit. Stel dus maar dat FT Antwerpen bovendien hierdoor vrijdag 11 mei de finale van de play-offs in eigen hall van ’t Rooi kan organiseren. Of “het” orgelpunt niet alleen van dit seizoen.